Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

3e Masterclass Liefdevol Leven op 13 februari 

Dit is de 3e masterclass van de 3-delige serie over hoe jij een liefdevol leven kunt creëren voor jezelf en met anderen. Na het volgen van deze masterclass-serie kun jij heel concreet aan de slag en stappen maken om te groeien in meer zelfwaardering, zelvertrouwen en zelfacceptatie. We doen oefeningen, ik stel jou vragen en ik vertel jou alles over de 8A's en de 8 pijlers van Liefdevol Leven. 

Je ontvangt na aanmelding een link naar de opname van de eerste en tweede masterclass zodat je de hele serie compleet hebt. 
Presentatie door
Marieke Anne

Ik ben trainer en coach en inspireer mensen zichzelf te herinneren dat ze liefde zijn. Zodat ze vandaaruit een liefdevol leven kunnen creëren voor zichzelf en met anderen. Ik maak gebruik van een eigen ontwikkelde Liefdevol Leven methode met 8 praktische tools en 8 pijlers. Hieruit zijn het Liefdevol Leven handboek en kaartspel ontstaan.
Ik heb mijzelf laten inspireren door deelnemers aan de Academie voor Holistisch Coachen. Dit opleidingsinstituut heb ik 12 jaar geleden opgericht. Met veel passie en plezier verzorg ik bij de Academie het onderdeel persoonlijke ontwikkeling.

Deel deze masterclass